Eventorganisatie

Eventorganisatie

Elkaar ontmoeten, ervaringen delen, relaties versterken, kennis overdragen of zakendoen. Events gaan om zoveel méér dan alleen gezelligheid. Dat geldt zowel voor een personeelsfeest als een zakelijk event. Wacht dus nog even met het regelen van je locatie en entertainment. Neem onderstaande eerst mee in je voorbereiding!

Waarom dit event?

Als organisator weet je misschien wel waarom je een event wilt houden. Denk aan een personeelsuitje als teambuildingsactiviteit of als bedankje voor de inzet van je medewerkers. Bij zakelijke events of bij eventmarketing is je doelstelling eerder het bereiken van een bepaalde verkoop of het vergroten van je naamsbekendheid. Probeer daarom eerst je doelen op papier te zetten en gebruik ze als basis voor alles wat je rondom je event organiseert.

Houd rekening met je gasten

Naast dat je zelf doelstellingen hebt, komen ook je gasten naar je event met een reden. Zoeken zij bijvoorbeeld saamhorigheid of waardering? Willen zij misschien de kans krijgen om anderen te ontmoeten, zoals potentiële klanten of branchegenoten? Het is daarom goed te bedenken wat er tijdens jouw event voor gasten te halen valt. Voor een doorslaand succes zijn de doelstellingen van jouw gasten net zo belangrijk als die van jezelf.

Zoek je een specialist in eventorganisatie en -marketing? Ondersteuning nodig of heb je er het liefst totaal geen omkijken naar? IV interim- en projectmanagement gaat graag voor je aan de slag.

 

Bel of mail ons voor een afspraak.